Loopbaanadvies

Naast studiekeuzeadvies geef ik ook loopbaanadvies. Ik adviseer, begeleid en coach ik mensen met hun loopbaankeuzevragen. Vragen waarop een antwoord wordt gezocht en waarna stappen gezet kunnen worden.

Voorbeelden van vragen als deze zijn:

  • Ik heb geen plezier meer in mijn werk en weet wel precies wat ik niet wil, maar heb geen idee wat ik wel wil. Ik wil mijn mogelijkheden onderzoeken;
  • Ik ben in de omstandigheid dat ik niet meer terug kan naar mijn oude functie. Ik heb het hier zo moeilijk mee en kan het niet aanvaarden. Deze verandering brengt onzekerheid met zich mee en maakt emoties los. Hoe nu verder?
  • Ik ben uitgeput en heb me ziek gemeld. De bedrijfsarts denkt dat ik burnout ben en ik denk dat ik echt ander werk moet gaan doen. Maar van welk soort werk krijg ik weer meer energie?

Mijn advies, begeleiding en coaching is volledig op maat. De basis voor elke loopbaanvraag begint bij het zelfinzicht (wie ben je en wat kun je). Daarna kijken we naar de te maken keuzes (wat wil je). Zoals eerder gezegd; het is maatwerk. Ik werk met beroepskeuzetesten, schriftelijke opdrachten, mindmaps en eindig altijd met een actie- en realisatieplan om de juiste loopbaankoers te vinden. Ik heb daarnaast de Loopbaanscreening ontwikkeld. We onderzoeken in slechts 1 dagdeel of en in welke mogelijke andere functies (minimaal 3, maximaal 5) jouw kwaliteiten en interesses tot hun recht komen.

Heb je interesse, plan zelf vrijblijvend een intakegesprek of bel/whatsapp/mail me voor informatie of een offerte.

Wat past bij jou?

We bieden verschillende trajecten. Kijk wat het best bij jou past.

Bekijk het aanbod