Aanbod

Mijn studiekeuze advies is volledig op maat. De basis voor elke studie- en profielkeuze ligt namelijk bij het zelfinzicht (wie ben je en wat kun je). Daarna kijk je pas naar de te maken keuzes (wat wil je). Ik werk met studiekeuzetesten, schriftelijke opdrachten, mindmaps en eindig altijd met een actie- en realisatieplan. En dit alles doen we samen, online. 

De manier waarop ik je online begeleid om de juiste studie te vinden kan verschillen qua inhoud, intensiteit en duur. Ik bied verschillende pakketten aan.

StudieKeuzeScan

1 dagdeel aaneengesloten (gemiddeld 5 uur)
In dit traject werken we online, ernaar toe dat je aan het einde van het dagdeel in beeld hebt bij welke opleidingsrichtingen (minimaal 3, en maximaal 5) jouw kwaliteiten en interesses tot hun recht komen.

StudieKeuzeCoaching

5 online gesprekken van ongeveer 1 tot 1,5 uur in een periode van ca. 2 maanden. In dit traject werken we ernaartoe dat je aan het einde van het traject in beeld hebt bij welke opleidingsrichtingen (bij voorkeur 1, en maximaal 3) jouw kwaliteiten en interesses tot hun recht komen.

StudieKeuzeModulair

Het is ook mogelijk om alleen één onderdeel te doen.
De inzet van bijvoorbeeld alleen een studiekeuzetest en 1 online gesprek van 1,5 uur. Of alleen opdrachten en 2 online gesprekken t.b.v. zelfkennis resulterend in een mindmap. Of alleen ondersteuning bij het maken van een actieplan in 2 online gesprekken.

StudieKeuzeAdvies – persoonlijk en offline

Mocht je liever persoonlijk, offline in gesprek willen, dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor verwijs ik je graag naar de website Bataaf Coaching.

Online studiekeuzeadvies wat heb je nodig?

Wat heb je hiervoor nodig? Je laptop, tablet of telefoon, met de mogelijkheid tot videobellen en bovenal jezelf, tijd en een dosis motivatie.