Ervaren studiekeuze- en loopbaanbegeleider

Over mij

Je bent op zoek naar een professionele studiekeuze- en loopbaanbegeleider? Graag maak ik kennis met je. Ik, Petra, ben degene die jou kan begeleiden, adviseren en coachen in jouw studie- en loopbaankeuze. Sinds 2007 doe ik dit al met mijn eigen bureau Bataaf Coaching en begeleid ik mensen in de breedste zin van het woord in hun (studie-)loopbaan. Ik help jongvolwassenen en volwassenen met hart en hoofd hun bestemming te vinden.

Relevante kennis als studiekeuze- en loopbaanbegeleider

Behalve dat ik mijn eigen bureau heb in studiekeuzebegeleider, werk ik bijna 15 jaar bij een loopbaan, re-integratie en outplacementbureau. Hierdoor weet ik hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt en weet ik ook wat wel en niet kansrijke banen zijn. Dit is niet onbelangrijk bij het maken van een studiekeuze. Met deze parate kennis kan ik je goed adviseren.

Klinkt goed? Bekijk welke pakketten voor studiekeuzebegeleiding ik aanbied, vraag een vrijblijvende offerte aan voor loopbaanbegeleiding of plan direct een vrijblijvende kennismaking.